Dylan Ligeon laat zijn DSO-hart spreken en keert terug

Na vier seizoenen een vaste waarde bij sv Nootdorp te zijn geweest, keert Dylan Ligeon (foto) volgend seizoen terug bij DSO, waar hij oorspronkelijk vandaan komt en in de jeugd zijn voetballoopbaan startte. Tevens speelde hij er voorheen al een aantal jaren in het eerste elftal.

Met de komst van de huidige aanvoerder van sv Nootdorp laat DSO zien met veel ambitie het nieuwe seizoen in te gaan. ,,Ondanks de moeizame periode van dit jaar blijft DSO een mooie vereniging om voor te uit te komen”, reageert de in Waddinxveen wonende Dylan Ligeon. ,,Het is een club met een trouwe achterban en zal ook volgend seizoen een sterkte selectie hebben. Ik vind het een uitdaging om hier deel van uit te maken en ook mijn ervaring te delen met jongere spelers. Tevens spreekt het me aan om samen met de nieuwe trainer de ambitieuze doelstellingen waar te maken.”

Enthousiast

,,Het kan zijn dat DSO degradeert”, vervolgt Dylan Ligeon. ,,Dit zal mijn terugkeer echter niet in de weg staan. We moeten er dan met z’n allen voor gaan om zo snel mogelijk weer terug te keren in de vierde divisie. Ik word er in ieder geval nu al enthousiast van om weer voor DSO uit te komen. Het is altijd mijn club gebleven. Bij sv Nootdorp ga ik het seizoen op een waardige manier afsluiten. Ik kan daar terugkijken op een mooie periode.”

Talentvolle spelers

,,We zijn blij met de terugkeer van Dylan”, reageert Bert de Best namens de technische commissie. ,,Hij is altijd een jongen van de club gebleven en een voorbeeld voor talentvolle spelers, waarvan DSO er veel heeft rondlopen. Het past ook in onze ambitie om met DSO zo hoog mogelijk te willen spelen.”

Bij de foto: Bert de Best verwelkomt namens DSO Dylan Ligeon.

Lees verder