Vanavond interessante duels in Haaglanden Voetbal Toernooi

Het is ideaal weer om vanavond een interessante wedstrijd te bezoeken. In het Haaglanden Voetbal Toernooi staat een drietal duels op het programma.

Sir Winston Cup (kwartfinale)

Forum Sport pakte de titel afgelopen zaterdag in de eerste klasse C en speelt volgend seizoen in de Vierde Divisie. Een eerste krachtmeting met een club van dat niveau, vanavond in de strijd om de Sir Winston Cup. Beide trainers, Bas Steffens (foto) (Forum Sport) en Ekrem Kahya (HBS) willen met hun team graag naar de halve eindstrijd.

Dat geldt ook voor John Blok, die vorig jaar met zijn ploeg in de finale stond tegen Quick. Maar ook Marcel Koning, trainer van Die Haghe, zou het seizoen nog goed willen afsluiten met een plek in de halve finale, nadat afgelopen zaterdag de degradatie naar de tweede klasse voor zijn ploeg een feit werd.

20.00 uur Die Haghe – Scheveningen
20.00 uur HBS – Forum Sport

Halve Maan Cup (kwartfinale)

Wie wordt de tegenstander van Wilhelmus in de finale. Slaagt Duindorp SV er weer in, net als vorig seizoen, de finale te halen, of gaat trainer Dennis Roerade met KMD met de eer strijken en als Westlandse ploeg de finale in op 15 juni in ’s-Gravenzande?

20.00 uur KMD – Duindorp SV

De finaledag vindt namelijk plaats op zaterdag 15 juni op het Juliana Sportpark, de thuishaven van FC ’s-Gravenzande.

Lees verder