Beker vrouwen: Forum Sport grijpt na pingels naast finale

Ondanks een overwicht op het veld kon Forum Sport de winst in Rotterdam niet pakken. Na strafschoppen bereikte SVO RVVH/Sparta de finale van het bekertoernooi.

In de halve finale van het KNVB-districtsbekertoernooi nam Forum Sport het op tegen SVO RVVH/Sparta. De Voorburgse vrouwen waren veruit de bovenliggende partij en creëerden diverse kansen. In één-op-één situaties faalden Eline Hoogteijling,  Ginger Wouters en Taria Doornkamp in de afwerking.

Strafschoppenserie

Na een half uur spelen kwam Forum Sport op een terechte 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Traia Doornkamp. In de tweede helft waren er weinig hoogtepunten te noteren. Diep in de blessuretijd leidde een fout in de verdediging van Forum Sport tot een tegentreffer: 1-1. In de beslissende strafschoppenserie was de thuisploeg de betere en eindigde het bekeravontuur van de ploeg van trainer Marco Sloos (foto).