Kampioen GDA versterkt zich met Desley Koegler en Michael Fleer

De kersverse kampioen GDA heeft de selectie voor komend seizoen weten te versterken met aanvaller Desley Koegler (foto boven) van Die Haghe en verdediger Michael Fleer van sv Nootdorp.

Desley Koegler speelde eerder voor GDA in de hoogste jeugdteams, voordat hij de overstap naar ODB maakte. Na een aantal succesvolle jaren stapte hij over naar eersteklasser Die Haghe. De makkelijk scorende aanvaller kiest er nu voor om terug te keren bij GDA om met zijn oude club de uitdaging aan te gaan in de derde klasse.

Contact

TC-lid en selectiespeler Dennis Lubout; ,,Desley is een jongen die we goed kennen. We hebben hem gevolgd de afgelopen jaren en het contact is altijd gebleven. Hij heeft met meerdere huidige selectiespelers samengespeeld in de jeugd en zodoende was het contact snel gelegd. Het mag duidelijk zijn dat Desley zich heeft ontwikkeld als voetballer en mens op een hoger niveau. Hij neemt naast onmiskenbare kwaliteiten een stuk ervaring mee van het spelen op een hoger niveau. We zijn ervan overtuigd dat hij goed binnen de huidige selectie past en met zijn GDA-verleden ook binnen het beleid dat de club voert.”

Bijdrage

Desley Koegler; ,,Twee jaar geleden was ik al dichtbij een terugkeer naar GDA, maar besloot ik de kans om op een hoger niveau te spelen aan te grijpen. Na twee seizoenen op een hoger niveau gespeeld te hebben, wil ik nu mijn bijdrage gaan leveren aan de weg die GDA is ingeslagen. De gesprekken waren prettig en ik kijk er naar uit om aan te sluiten bij de selectie.”

Michael Fleer

Naast eerdergenoemde overstap van Desley Koegler naar GDA, maakt ook verdediger Michael Fleer de overstap naar GDA. Fleer, die al eerder in de selectie van GDA (zondag) speelde, keert terug op GDA na een aantal seizoenen bij sv Nootdorp gespeeld te hebben. Komend seizoen zal hij dus weer onderdeel uitmaken van de selectie van GDA. Michael Fleer is een verdediger die zowel centraal als op de backpositie kan spelen.

GDA-verleden

Trainer Robin den Dulk: ,,Michael is geen onbekende voor GDA en zodoende is er altijd contact tussen Michael en GDA gebleven. Het is mooi dat een jongen met een GDA-verleden terugkeert bij de club, met de ervaring die hij heeft opgedaan op een hoger niveau bij sv Nootdorp. Hij past bovendien uitstekend in ons beleid en is een welkome toevoeging aan onze selectie.”

Michael Fleer: ,,Na een paar mooie jaren bij sv Nootdorp ben ik blij weer terug te keren bij GDA. Ik ken de club en een groot deel van de selectie en kijk ernaar uit om in de derde klasse de uitdaging aan te gaan met GDA.”

Lees verder