Selectie Forum Sport voor seizoen 2024-2025 krijgt vorm

Na het uiterst succesvolle seizoen 2023 -2024, dat afgelopen zaterdag is bekroond met een prachtig kampioenschap, moet Forum Sport uiteraard nu al vooruitkijken naar het volgende seizoen in de Vierde Divisie. Regeren is immers vooruitzien.

Elk jaar is het de vraag of er veel mutaties zijn in de selectie. En zo ja, kan het opgevuld worden met spelers uit de eigen geledingen, jeugd of senioren. Van de huidige 22 selectiespelers, blijven er 17 ook volgend seizoen Forum Sport trouw. Het vertrek van de vijf vertrekkende spelers wordt aangevuld door twee spelers van buitenaf en drie spelers uit de eigen O23.

Indruk

Vanuit de O23-opleiding gaan Younes Boutkabou (foto onder links) (middenvelder), Anass Azahroui (foto onder midden)(middenvelder) en Ayoub el Yaagoubi (foto onder rechts) (aanvaller) deel uitmaken van de selectie. Alle drie de spelers hebben al met het eerste meegespeeld en hebben daar een zeer goede indruk achtergelaten. Voor de technische staf dus een logische keuze.

Buitenaf

Van buitenaf komen Mike de Graaf (kopfoto, links) (Die Haghe), multi inzetbaar en Amin Nasri (foto) (O21 MVV Maastricht) een aanvaller, Forum Sport versterken. Mike de Graaf is bekend bij Forum Sport. Na twee jaar Die Haghe komt hij terug naar Forum Sport. Hij heeft acht jaar bij de Voorburgers in het eerste gespeeld, waarvan de laatste jaren als aanvoerder. Forum Sport is blij, dat De Graaf met al zijn ervaring er het volgende seizoen weer bij is. Armin Nasri woont in Den Haag en dan is het lastig om dat te combineren met voetballen in Maastricht. De club hoopt dat hij gaat verrassen bij Forum Sport. De Technisch staf en de TC hopen nog één aanvaller aan de selectie toe te kunnen voegen.

 

Lees verder