Ould-Chikh Beste Speler, Henk Veerman topscorer Keuken Kampioen Divisie

Ronald Koeman heeft woensdagavond tijdens het Kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie de Gouden Kampioensschilden uitgereikt. Ook ADO Den Haag-speler Henk Veerman viel in de prijzen.

Onder meer Roda JC-speler Walid Ould-Chikh en Willem II-doelman Joshua Smits werden ook vereerd met een prijs. Dat kampioen Willem II en topscorer Henk Veerman (ADO Den Haag) een Gouden Kampioensschild in ontvangst mochten nemen stond vooraf al vast.

Walid Ould-Chikh (Roda JC), bete speler

Maar wie de prijs voor Beste Speler, Beste Keeper, Beste Talent en Beste Trainer uitgereikt kregen, was de grote vraag die avond. Walid Ould-Chikh van Roda JC werd geëerd tot Beste Speler van de Keuken Kampioen Divisie. Het Gouden Schild voor Beste Keeper werd uitgereikt aan Joshua Smits (Willem II), het Gouden Schild voor Beste Trainer ging naar Bas Sibum (Roda JC). Shiloh ‘t Zand (FC Dordrecht) ontving het Gouden Kampioensschild voor Beste Talent uit handen van de bondscoach.

Kampioensdiner

Inspyrium in Cuijk was woensdagavond het decor voor de derde editie van het Kampioensdiner. De genomineerden, topscorer, de kampioensploeg, partners en overige genodigden van de Keuken Kampioen Divisie kwamen bij elkaar voor een show onder leiding van ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias.

Ontwikkeling

Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie: ,,In de Keuken Kampioen Divisie draait het om ontwikkeling. Daarom zetten we vanavond de smaakmakers van de toekomst in het zonnetje. Elke genomineerde heeft geweldig gepresteerd en zijn meerwaarde voor zijn team bewezen.”

(Foto’s: KKD)

Lees verder