Westlandia-Topjeugd wint in competitieverband van FC Den Bosch en Feyenoord av

Afgelopen zaterdag boekten de Topjeugd van Westlandia indrukwekkende overwinningen op gerenommeerde tegenstanders binnen het voetbal. Ondanks de vakantieperiode en verschillende blessures slaagden de begeleiders, trainers, spelers en ouders erin elkaar bij te staan, resulterend in een uitzonderlijk positief resultaat.

Westlandia JO18 – FC den Bosch JO18 (foto) (7-1)

Vanaf het eerste fluitsignaal toonde de Onder 18 scherpte en focus, wat resulteerde in winst van de meeste duels. De verdediging stond als een huis en het middenveld combineerde uitstekend, waardoor de aanvallers in stelling werden gebracht en tot scoren konden komen. Toen ze kort na rust op een 3-0 voorsprong kwamen, was het verzet van FC Den Bosch gebroken en kon Westlandia uitlopen naar 7-1. Een welverdiende overwinning die noodzakelijk was om ook volgend seizoen op dit niveau te kunnen acteren.

Feyenoord AV O17 – Westlandia O17 (3-4)

Westlandia O17 heeft de uitwedstrijd bij Feyenoord AV gewonnen na een spannende slotfase. In de eerste helft domineerde Westlandia het spel, wat resulteerde in een 1-2 voorsprong bij rust na een vroege 1-0 achterstand. Na een sterk begin van de tweede helft stond het al snel 1-4 voor Westlandia. Vervolgens nam Feyenoord het initiatief over en kwam terug tot 3-4. Dankzij veel strijd wist Westlandia de voorsprong vast te houden. De spelers verdienen een groot compliment voor hun inzet en vastberadenheid, gekoppeld aan een uur goed voetbal.