Warming-up 5e klasse A/C: REMO en Haagse Hout strijden om periodetitel

In 5A spelen de regioteams geen rol van betekenis. SVO Buytenpark is met achtste plaatst de hoogst geklasseerde ploeg en gaat op bezoek bij Kickers’69. In 5C is REMO de leider in de stand om de derde periodetitel, maar voelt de hete adem van Haagse Hout in de nek.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Hekkensluiter DVV Delft zal hopen in haar laatste wedstrijd toch nog de eerste overwinning van het seizoen te kunnen boeken. Tegenstander op Sportpark Kerkpolder is SVV, dat voorlaatste staat.

Programma

DVV Delft – SVV
DVC – Bernardus
Kickers’69 – SVO Buytenpark

5e klasse C

REMO leidt in de stand om derde periode, maar stuit op een lastige tegenstander. In Rijswijk moet Semper Altius aan de zegekar gebonden worden. Voor de ploeg van trainer EKi Korte (foto) staat er weinig meer op het spel. Semper Altius is al geplaatst voor de nacompetitie. Haagse Hout zal hopen op een misstap van REMO om zelf de periode titel binnen te slepen, maar moet dan in het Zuiderpark WIK verslaan.

De overige duels zijn om des keizers baard, maar het duel tussen subtopper Quick Steps en kampioen RAS levert nog wel een mooi affiche op.

Programma

Toofan – HDV
Quick Steps – RAS
Semper Altius – REMO
Wanica Star – HPSV
WIK – Haagse Hout
De Ster – VCS

 

Lees verder