Warming-up 3e klasse A/B: Graaf Willem II VAC kan titel binnenhalen tegen Wilhelmus

Op Sportpark Westvliet staat een mooi duel op het programma. Wilhelmus bindt de strijd aan met Graaf Willem II VAC in een rechtstreeks duel om het kampioenschap. Onderaan de ranglijst neemt Concordia het op tegen HSMH en ontmoet Ariston’80 het Wassenaarse Blauw-Zwart.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 staat op een derde plaats, maar heeft nog zeker kans op promotie via een kampioenschap of de nacompetitie. Om de titel te behalen moet de ploeg uit Benthuizen RKDES en Koudekerk passeren op de ranglijst. BSC’68 kan minimaal één van die doelen bereiken in de rechtstreekse confrontatie met RKDES. Bij een slechter resultaat lijkt de titel uit beeld voor de ploeg van trainer Abdullah Sari (foto) en zijn team.

3e klasse B

Wilhelmus strijd op eigen veld om haar laatste kans op de titel in 3B. Graaf Willem II VAC komt op bezoek in Voorburg. De ploeg van trainer Jan de Jong jr. heeft aan een gelijkspel voldoende om onbereikbaar te  worden voor de thuisploeg en feest te gaan vieren. Het duel vangt aan om 14.30 uur op Sportpark Westvliet.

Veiligstellen

Duindorp sv kan haar plaats in de nacompetitie veiligstellen met een overwinning op DWO. De Zoetermeerders kunnen de punten zelf ook goed gebruiken om de weg naar handhaving te blijven volgen. Beide teams zijn ook nog verwikkeld in de strijd om de derde periodetitel. Schipluiden en DSVP maken ook nog kans op het bereiken van het competitietoetje. Schipluiden neemt het op eigen veld op tegen PGS/VOGEL en DSVP gaat het gevecht aan met het reeds gedegradeerde Full Speed.

Onderste regionen

In de onderste regionen vindt ook een aantal belangrijke degradatiewedstrijden plaats. Concordia mag proberen HMSH aan de zegekar te binden. HMSH heeft maar twee punten voorsprong op de thuisploeg, dus de belangen zijn groot voor beide teams. Even verderop in Delft staan Ariston’80 en Blauw-Zwart tegenover elkaar. Beide teams willen zich rechtstreeks handhaven, maar staan nu in de gevarenzone.

 

 

 

 

 

 

Lees verder