Warming-up 4e klasse C (zat): De laatste loodjes, wie gaan de nacompetitie in?

In 4C (zat) staan de laatste wedstrijden zo’n beetje voor de deur. GDA kan de vierde klasse na zaterdag volledig achter zich laten en sv Madestein kan zich gereedmaken voor het nieuwe seizoen, maar dan een klasse lager. In 4A speelt Stompwijk’92 thuis tegen Roodenburg.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

Na wekenlang spanning kan na zaterdag eindelijk de stand van zaken bepaald worden. Wie gaan er de nacompetitie in voor promotie naar de derde en voor behoud voor de vierde klasse en tegen wie kan na dit weekend gezegd worden ‘fijne vakantie en tot na de zomerstop’?

ODB-GDA

Dit weekend staan er nog genoeg wedstrijden op het programma om uit te kiezen. De eerste wedstrijd gaat tussen ODB en GDA. GDA is al zeker van het kampioenschap en ODB wil het seizoen graag met een winst afsluiten. sv Zuid West DH speelt thuis tegen sv Houtwijk, beide teams kunnen geen periodetitel meer pakken en sv Zuid West DH zal zich gaan opmaken voor de nacompetitie.

Periodetitel

DUNO speelt thuis tegen sv Erasmus. sv Loosduinen staat voor de periodetitel van de derde periode aan kop en moet winnen tegen Quick om deze veilig te stellen. SVH speelt thuis tegen BMT en kan zich daarna ook gaan focussen op de nacompetitie voor behoud van een ticket in de vierde klasse. De laatste wedstrijd gaat tussen GSC ESDO en sv Madestein. Het GSC ESDO van trainer Ali Boussaboun (foto) kan ook nog de periodetitel van GDA overnemen bij winst op hekkensluiter sv Madestein.

Programma

ODB – GDA
Zuid West DH – sv Houtwijk
DUNO – sv Erasmus
sv Loosduinen – Quick
SVH – BMT
GSC ESDO – sv Madestein

Lees verder