Zaterdag 29 juni: Sjaak Lispet BeachVoetvolley Toernooi bij Full Speed

Op zaterdag 29 juni 2024 gaat het gebeuren: het Sjaak Lispet BeachVoetvolley Toernooi op het complex van Full Speed in Delft. Dit wordt een dag vol sensationeel voetbal en onvergetelijke momenten op het prachtige beachvoetvolleyterrein van de club.

Er worden maar liefst 32 teams verwacht, die de strijd aangaan om de glinsterende bokaal van de derde editie van het toernooi te bemachtigen. Regionale duo’s zullen samenkomen, evenals enkele (oud)professionals en bekende gezichten uit het Delftse voetbalwereldje. Dit belooft een dag te worden vol passie, competitie en vooral heel veel plezier!

Poule-indeling en inschrijving

Schrijf je team nu HIER in. Iedereen is welkom om deel te nemen! Schrijf je in met een zelf samengesteld team van twee personen. Naast de teams van enthousiaste amateurs, zullen ook enkele sterren uit het voetbalveld (oud)profs en bekende gezichten meedoen.

Halverwege juni worden de definitieve poules bekendgemaakt. Wie weet mag jij en je team zich aan het einde van de dag “Beachvoetvolley Kampioen van Delft” noemen!

Een dag vol actie en gezelligheid

Om 12.00 uur (onder voorbehoud) word een ieder verwacht op het terrein van DSV Full Speed aan de Kerkpolderweg 5 in Delft. Een dag vol adembenemende acties, geweldige muziek en een tribune vol trouwe fans. Er is volop ruimte om te genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Alle voetballegendes uit Delft zullen aanwezig zijn, dus bereid het wordt een dag vol herenigingen en het ontdekken van de talenten van de toekomst.

Het complex beschikt over twee officiële FIFA-goedgekeurde beachvoetvolleyvelden, tribunes bij elk veld en een groot terras met statafels. Voor de kinderen is er een speciale kidsplayground.

Wat valt er te winnen?

Bij een toernooi horen natuurlijk prijzen. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde bokaal en mag zich een jaar lang Delfts Kampioen Beachvoetvolley noemen! Daarnaast wachten er nog meer prijzen, die op de dag zelf bekend zullen worden gemaakt dankzij gulle sponsors.

Lees verder