DHC beëindigt samenwerking met Dennis Young en Volkan Yilmaz

Het bestuur van DHC heeft de samenwerking met de TC-leden Dennis Young (foto) en Volkan Yilmaz afgelopen donderdag per direct beëindigd. De reden die hieraan ten grondslag ligt is een verschil van mening over het te voeren beleid.

Begin van dit seizoen stapten Young en Yilmaz op het laatste moment in en hielpen DHC met het completeren van hun selectie. ,,Vanwege de financiële malaise waar de club in verkeerde, werd er enkel op vrijwillige basis op technisch vlak steun geboden”, laten beide heren weten.

Contiuïteit

John van Zweden: ,,Waar het dit seizoen nieuw aangetreden bestuur de continuïteit van de gehele vereniging wil waarborgen en geen onnodige financiële risico’s wil en kan nemen, wil de technische commissie fors meer investeren in de selectie voor het volgende seizoen. Deze onverantwoorde risico’s kan DHC zich echter niet permitteren.”

John van Zweden

,,DHC kampte vorig jaar met een enorme schuld welke grotendeels is weggewerkt in het afgelopen seizoen”, gaat Van Zweden verder. ,,Financieel gaat het dus een stuk beter en dat wil het bestuur ook zo houden, om het voortbestaan van de club niet nogmaals in gevaar te brengen.”

DHC wil met het uitzetten van het technische beleid mensen met een DHC-achtergrond gaan benutten.

Volkan Yilmaz

Niveau en stabiliteit

Het duo Young en Yilmaz had dat graag anders gezien. ,,De vele uren en de onzekere fase waar de club in verkeert, ging uiteindelijk parten spelen. Onvoldoende vertrouwen om het niveau en de stabiliteit te realiseren voor de toekomst heeft geleid tot ons vertrek.”

Waar het duo DHC veel succes wenst voor de toekomst, zegt Van Zweden: ,,Wij danken Dennis en Volkan voor hun harde werken en alles wat ze voor DHC hebben gedaan en wensen beiden heel veel succes bij hun nieuwe uitdaging.”

 

Lees verder