5e klasse C: Monsterzege Toofan op HDV, De Ster verrast VCS

De Ster overhandigde de rode lantaarn aan HPSV na een dikke overwinning op HDV. De politiemannen kregen flink klop van Wanica Star. De Ster baarde opzien met een nipte overwinning op VCS.

Toofan – HDV

Na twintig minuten  kwam HDV op een 0-1 voorsprong door een treffer van Anouar Singh. Toofan had daarvoor al diverse kansen gemist. De thuisploeg herpakte zich van de achterstand en stond bij rust met 2-1 voor. Houssain el Messaoudi en Adu Ege waren trefzeker. Na een donderspeech van trainer Ali Muradin in de rust pakte Toofan het in het tweede bedrijf goed op en liep volledig over HDV heen. De wedstrijd eindigde in een 9-1 overwinning voor Toofan en de score had nog hoger kunnen uitvallen. Houssain el Messaoudi was na rust de gevierde man met vier treffers. Daarnaast scoorden ook Ashitosh Chitoe, Adu Ege en Caner Inci namens Toofan.

Wanica Star – HPSV

HPSV kon geen potten breken in het uitduel bij Wanica Star. De ploeg uit het Zuiderpark kreeg met 5-0 klop en belandde door de nederlaag op de laatste plaats.

De Ster – VCS

Op het terrein aan de Brinckerinckstraat hielden beide teams elkaar in evenwicht in de eerste helft: 0-0. Na de thee pakte De Ster de winst. Ousmane Bangoura nam de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening. Dankzij de 1-0 overwinning eindigde De Ster op een keurige zevende plaats.