5e klasse C: REMO plaatst zich voor nacompetitie na zege op Semper Altius

In de vijfde klasse C moest nog een positie worden ingevuld. RAS had de titel al binnen en Semper Altius en Quick Steps hadden zich al verzekerd van een plek in de nacompetitie. REMO voegde zich daarbij na een overwinning op Semper Altius.

Semper Altius – REMO

Voor de bezoekers stond er veel op het spel in de strijd met Semper Altius. De teams bereikten de rust zonder te scoren. In de tweede helft kon REMO de verlossende treffer produceren. Mattie Langbroek bracht de 0-1 op het scorebord en schoot REMO de nacompetitie in. In de competitie eindigde REMO op een vierde plaats. Thuisploeg Semper Altius eindigde op een tweede plek.

Quick Steps – RAS

Voor Quick Steps en RAS stond er niets meer op het spel in het afsluitende duel. RAS had de titel en promotie naar de vierde klasse al gevierd en Quick Steps plaatste zich al voor de nacompetitie. In een sportief duel gebeurde er voor rust niet veel. Beide teams kregen een aantal kansjes. Ook na de rust bleef het duel zonder veel hoogtepunten. Balverlies van Quick Steps halverwege de tweede helft leidde tot een treffer van Edwin Sintim. Verder werd er niet meer gescoord, waardoor RAS er met een 0-1 zege vandoor ging.

WIK – Haagse Hout

Haagse Hout was lang betrokken in de race om de derde periodetitel, maar zag deze naar REMO gaan. Het duel tegen WIK eindigde in een 1-1 gelijkspel. Namens Haagse Hout, de formatie van trainer Roel Zandbergen (foto) opende Burak Sarican de score. Vlak voor het eindsignaal kreeg WIK de verdiende gelijkmaker via Joey Doorschodt.