3e klasse D: Naaldwijk nog in gevarenzone na gelijkspel tegen Rhoon

Kampioen HVC’10 won de streekderby tegen Lyra. MVV’27 klopte Vierpolders, maar zag concurrent Victoria’04 ook winnen, waardoor er niets meer te halen is voor de Maaslanders. Naaldwijk speelde knap gelijk tegen Rhoon, maar is nog steeds niet veilig.

Lyra – HVC’10

HVC’10 kwam goed uit de startblokken met een treffer in de eerste minuut van Jorno Reurink (foto) op aangeven van Michael van den Bos. Een slordigheid in de verdediging leidde twee minuten later tot de gelijkmaker van Dyon Lemckert: 1-1. In de tweede helft hetzelfde scenario. Jorn Groothuizen was na twee minuten trefzeker namens HVC’10 en meteen daarna bracht Jesse Schelvis de 2-2 op het scorebord. HVC’10 kwam in de zeventigste minuut op een 2-3 voorsprong. Rico Sterrenberg speelde Mitchell Bouwhuis aan die scoorde. Bouwhuis nam daarna ook nog de 2-4 eindstand voor zijn rekening.

Vierpolders – MVV’27

In de strijd om de nacompetitie te bereiken moest MVV’27 Vierpolders verslaan. De Maaslanders slaagden in die missie. Na een 1-3 ruststand won MVV’27 het duel met 3-4. Bouke Schippers, Dennis Louter en Wijnand van der Schee (2x) namen de productie van MVV’27 voor hun rekening. Na afloop van het duel spatte de droom van MVV’27 toch nog uit elkaar. Concurrent Victoria’04 won met 0-7 van DVO’32 en kan nu niet meer ingehaald worden.

Naaldwijk – Rhoon

Op eigen veld moest Naaldwijk de strijd aangaan met het sterke Rhoon op jacht naar handhaving. Vlak voor rust leidde een fout in de verdediging tot een treffer van de bezoekers: 0-1. Naaldwijk ging na rust op jacht naar de gelijkmaker en slaagde vlak voor het eindsignaal in die missie. Namens de ploeg van trainer Harry Akkermans was Tim van der Wel trefzeker: 1-1. Naaldwijk heeft het nu niet meer in eigen hand. Als de Westlanders winnen van MVV’27 volgende week dan is het nog afhankelijk van nederlagen van OVV en Kethel Spaland.