3e klasse B: Graaf Willem II VAC overtuigend naar kampioenschap

In een rechtstreeks duel met de enig overgebleven concurrent Wilhelmus sleepte Graaf Willem II VAC de titel binnen. De bewoners van de Roggewoning waren duidelijk de betere ploeg en konden na afloop feest gaan vieren.

Tekst: Roland van der Linden    |      Foto’s: Aad van der Knaap

Het duel was al in de eerste helft beslist. Op Sportpark Westvliet liep Graaf Willem II VAC over de tegenstander heen. De formatie van trainer Jan de  Jong jr. scoorde voor de thee vier keer. Brian de Jong (2x), Joao Malfitano en Luuk Evenhuis waren scherp in de afwerking.

In de tweede helft kon Wilhelmus het net ook niet vinden. De Voorburgers moesten nog wel een tegentreffer incasseren. Door een doelpunt van Brian de Jong kwam de 0-5 eindstand op het scorebord.

Door de zege op Wilhelmus werd Graaf Willem II VAC voor de tweede keer op rij kampioen en zal dus volgend seizoen haar opwachting maken in de tweede klasse.