2e klasse C: HVV walst over hekkensluiter Kagia heen

De Kroonleeuwen boekten een eenvoudige overwinning op Kagia op De Diepput. Een goed resultaat voor HVV in de strijd om de tweede plaats met RCL. De Haagse ploeg heeft nog steeds een punt voorsprong op de ploeg uit Leiderdorp.

Tekst: Roland van der Linden     |     Foto’s: Patrick Gorlee

HVV had vanaf de aftrap de overhand en kon na een kwartier de openingstreffer produceren. Phil Altimari schoot de bal fraai de kruising in: 1-0. In de slotfase van de eerste helft kon de ploeg van trainer Mike de Geer nog twee keer het net vinden. Alex Burghouwt en Altimari zorgden voor een comfortabele 3-0 stand bij rust.

In de tweede helft kon HVV de score verdubbelen. Na tien minuten spelen was opnieuw Alex Burghouwt scherp in de afwerking. Met zijn derde treffer kon Burhouwt de score naar 5-0 opvoeren. Vlak voor het eindsignaal schoot HVV het halve dozijn vol. Door de 6-0 overwinning staat HVV nog steeds op een tweede plaats en mag via de nacompetitie proberen te promoveren.