Vrouwen 2B-2C: Forum Sport wint van IFC en mag titel vieren

Op Sportpark ’t Loo kon de vlag voor de tweede keer in top. Na de mannen werden nu ook de vrouwen kampioen. De Voorburgsen versloegen IFC met 3-0. RKAVV sloot het seizoen af met een zege op DVVA. Ook SEP was aan de winnende hand.

2e klasse B

RKAVV VR – DVVA VR

Op Sportpark De Kastelenring kon RKAVV pas diep in de tweede helft afstand nemen van het sterke DVVA. Twaalf minuten voor het eindsignaal speelde Merijn Buitenhek Lianne van Oosterwijk prima aan en die haalde vervolgens goed uit vanaf vijfentwintig meter afstand: 1-0. In de slotminuut tekende Nikki Herrmann voor de 2-0 eindstand.

2e klasse C

Forum Sport VR – IFC VR

Vanaf de eerste minuut speelde de ploeg uit Voorburg uitstekend combinatievoetbal en was van spanning niks te merken. Met een kwartier op de klok leverde een steekbal van Eline Hoogteijling op de diepgaande Dafhna Geels de 1-0 op. Forum.Sport bleef jagen op de bal en kreeg diverse kansen via Taria Doornkamp en Sabine Kuilenburg.

In de tweede helft liet de ploeg van Marco Sloos schitterende aanvallen zien. Na tien minuten passeerde Ginger Wouters drie speelsters en gaf de bal voor. Taria Doornkamp nam de 2-0 voor haar rekening. IFC werd weggespeeld en kwam nauwelijks op de helft van de ploeg van Forum Sport. Een kwartier voor tijd schoot Roxxane Vissers uit een vrije trap de bal in de kruising en kon Forum Sport na de 3-0 overwinning het kampioenschap gaan vieren.

Unitas/GJS/Heukelum VR – DSVP VR

DSVP sloot het seizoen af met een 3-2 nederlaag. Alle doelpunten werden in de tweede helft gescoord. Geena Toussaint en Bo van Niel namen de treffers van de bezoekers uit Pijnacker voor hun rekening.

SEP VR – VVOR VR

In eigen huis bond SEP VVOR aan de zegekar. Voor de thee was Annemijn Kreffer verantwoordelijk voor de 1-0. In de tweede helft kwamen de Rotterdamse vrouwen op geljike hoogte. SEP herpakte zich en sleepte door doelpunten van Anique de Groot en Ellie Danilewicz een 3-1 overwinning uit het vuur.

SSS VR 2 – Ariston’80 VR

Ariston’80 eindigde het seizoen in mineur. Al snel in het duel keken de studentes tegen een 2-0 achterstand aan. Ariston’80 kwam daarna pas zelf aan voetballen toe en de aansluitingstreffer van Marina Dielen volgde. De Delftse ploeg ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook diverse kansen. In de laatste drie minuten kreeg Ariston’80 echter nog twee treffers om de oren: 4-1.