Dinsdag halve finales HV Toernooi om Sir Winston Cup

Deze week staan de halve finales op het programma van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Twee interessante duels, die gespeeld worden in Naaldwijk en Voorburg.

Forum Sport-Scheveningen

De kersverse kampioen van de eerste klasse C, Forum Sport – dat in de kwartfinale HBS uitschakelde – ontvangt aan de Prins Bernhardlaan Scheveningen, dat zich afgelopen zaterdag definitief veilig speelde en dus ook voor volgend seizoen een ticket bemachtigde voor de Tweede Divisie. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hans Spaans, met twee neutrale assistenten.

Westlandia (za) – HVV

De zaterdagploeg van Westlandia is op sportpark De Hoge Bomen gastheer van HVV. Westlandia, de ploeg van trainer Theo Verbeek, is vrij van competitiezorgen. Tegenstander HVV wacht nog de nacompetitie, waarin de formatie van trainer Mike de Geer nog een plek in de eerste klasse volgend seizoen kan bemachtigen. Scheidsrechter dinsdag op de Hoge Bomen is Manon Plandsoen, die ook terzijde wordt gestaan door twee neutrale assistenten.

Welke clubs zien wij op zaterdag 15 juni terug in de finale op het fraaie complex van FC ’s-Gravenzande? Beide duels (Forum Sport-Scheveningen en Westlandia za-HVV) beginnen dinsdag om 20.00 uur.

Lees verder