RKAVV stelt Jessie van Leeuwen aan als nieuwe hoofdtrainster vrouwen

RKAVV heeft Jessie van Leeuwen (foto) aangesteld als nieuwe hoofdtrainster voor het vlaggenschip van de meiden- en vrouwenafdeling van de club.

Donderdag heeft Jessie van Leeuwen haar handtekening gezet in het bijzijn van Wendy Verhage (penningmeester RKAVV) en Antoine Thuis (TC vrouwen- meiden bovenbouw).

Jessie van Leeuwen is 27 jaar en samen met haar vriendin en dochter woonachtig in Leidschendam. De afgelopen seizoenen is zij als trainer en als technisch coördinator meiden onderbouw bij RKAVV werkzaam geweest, het laatste seizoen naast haar technisch coördinatorschap ook als assistent trainer bij Vrouwen 1. Zij is in het bezit van het trainersdiploma VC2 (voorheen UEFA C).

,,We zijn heel blij met Jessie van Leeuwen als hoofdtrainster bij Vrouwen 1. Wij vinden dat Jessie de juiste vrouw op de juiste plek is om vrouwen 1 komend seizoen onder haar vleugels te nemen. Met haar ervaring als trainster en mede als oud-speelster van ADO Den Haag en natuurlijk RKAVV Vrouwen 1 kan zij onze jonge selectie uitdagen en naar een hoger plan tillen. Jessie gaat een team vormen met Maurice Verschoor, Michelle Hersmis (nieuw aan de staf toegevoegd) en Antoine Thuis”, laat RKAVV weten.

Lees verder