Warming-up 3e klasse D: Naaldwijk moet winnen van streekgenoot MVV’27

Voor Naaldwijk is het komend weekend erop of eronder. Alleen met een overwinning heeft de ploeg van trainer Harry Akkermans (foto) kans op rechtstreekse handhaving. Lyra sluit het seizoen af met een duel tegen Victoria’04 en HVC’10 krijgt bezoek van Rozenburg.

Tekst: Roland van der Linden

De laatste wedstrijd van het seizoen is voor Naaldwijk cruciaal. In Maasland moet het duel met MVV’27 winnend worden afgesloten. Mocht dat lukken dan is Naaldwijk afhankelijk van de resultaten van OVV en Kethel Spaland. Als beide teams niet winnen is rechtstreekse handhaving een feit. In elk ander geval zal Naaldwijk via de nacompetitie haar plek in de derde klasse moeten veilig stellen.

Kampioen HVC’10 mag in de afsluitende wedstrijd van het seizoen de strijd aanbinden met Rozenburg. De hekkensluiter is al gedegradeerd dus voor beide ploegen staat er niets meer op het spel.

Ook Lyra heeft niet veel meer te winnen of verliezen. De formatie uit De Lier kan hoogstens een plaats stijgen of twee plaatsen dalen. Lyra speelt een uitduel bij Victoria’04, dat nog op de tweede plaats kan eindigen

Lees verder