BMT versterkt selectie met vijf nieuwe spelers

Na eerdere aankondigingen van nieuwe spelers voor het komende seizoen, presenteert voetbalvereniging BMT nog een vijftal aanwinsten. Deze nieuwe spelers zullen de selectie van BMT verder versterken.

De nieuwe gezichten zijn Gökhan Topuz, Emre Polat, Hamza Chikhi, Abdoel Shafiek Mokiem en Giovanni Alfons Muyden.

Ervaring

Gökhan Topuz brengt een schat aan ervaring mee. Hij heeft eerder gespeeld bij clubs als HMSH, DHL, RAS, VCS, GDA en Laakkwartier. Zijn brede ervaring en veelzijdigheid zullen een waardevolle aanvulling zijn voor het team. Hamza Chikhi komt ook met een indrukwekkend cv naar BMT. Hij heeft zijn vaardigheden ontwikkeld bij HMSH, DHL, Excelsior ’20, Voorschoten ’97, VUC, Forum Sport en Lugdunum. Zijn achtergrond zal ongetwijfeld bijdragen aan de dynamiek van de selectie.

Giovanni Alfons Muyden

Giovanni Alfons Muyden, een ervaren keeper, heeft een verleden bij Tonegido, Forum Sport, Zuid-West DH, Wateringse Veld/GONA, REMO en HMSH. Zijn vaardigheden onder de lat zullen van toegevoegde waarde zijn. De ervaren voetballer Abdoel Shafiek Mokiem heeft een verleden bij onder andere HMSH, DHL en Semper Altius.

Jong talent

Emre Polat, een jonge en talentvolle speler, was eerder actief bij HMSH en HDV. Zijn energie en potentieel maken hem een opwindende toevoeging aan het team.

Bij de kopfoto van links naar rechts: Gökhan Topuz, Hamza Chikhi, Abdoel Shafiek Mokiem en Emre Polat.

Lees verder