KSD Marine wil weer starten met standaardteam

KSD Marine moest vlak voor de start van de huidige competitie haar standaardteam terugtrekken. En dat betekende dat ook trainer Henk Baggerman zonder club kwam te zitten.

Henk Baggerman heeft voor het nieuwe seizoen inmiddels in sv Erasmus een andere club gevonden, waar hij Patrick Vink opvolgt. KSD Marine hoopt het nieuwe seizoen een doorstart te maken met een eerste elftal.

O19/O23-team

Bestuurslid Technische Zaken, Serge Moesman: ,,We zijn inderdaad van plan voor het seizoen 2024-2025 een nieuwe start te maken met een nieuw eerste elftal. We zijn hiervoor uiteraard op zoek naar een lange termijn invulling en zijn daarvoor bij voorkeur op zoek naar een ambitieus Onder 19 en/of Onder 23-elftal, dat de stap zou willen zetten om een volwaardig eerste elftal te worden. Misschien een team, dat al een aantal jaar ‘tweede keus’ is of niet altijd de aandacht en ontwikkelmogelijkheden krijgt, die zo’n team zoekt binnen een grote club. Dan zou KSD Marine wellicht een heel mooie kans zijn om die ambitie waar te maken, wij gaan graag het gesprek aan.”

Faciliteiten

,,Ook al is onze vereniging bescheiden in omvang”, gaat Moesman verder, ,,wij vinden dat wij, misschien wel juist daardoor, ook een hoop te bieden hebben. Dan denk ik bijvoorbeeld aan een schitterende accommodatie tegen de Scheveningse duinen, een centrale positie in de vereniging met de faciliteiten en aandacht die hoort bij een eerste elftal, de mogelijkheid om, indien die er is, de overstap te maken met de huidige trainer en/of begeleiders, invloed op wanneer er getraind wordt en de aanvangstijd van de thuiswedstrijden op zaterdag, tijdens de wedstrijden gegarandeerd gezellig en enthousiast publiek langs de lijn, zoals dat hoort bij een eerste elftal. In ieder geval de mogelijkheid om in alle rust de ontwikkeling te maken als eerste elftal vanuit de vijfde klasse en wie weet waar dat eindigt?”

Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met Serge Moesman (bestuurslid Technische Zaken) of Leo Hauser (voorzitter) via bestuur@ksdmarine.nl

Lees verder