Warming-up 1e klasse C: Belangen nog groot bij diverse wedstrijden

In 1C nog volop clubs die belangen hebben met betrekking tot de nacompetitie boven- als onderin. Ook bij de Westlandse derby tussen sv Honselersdijk en VELO zijn de belangen groot.

Tekst: Ton Beije

sv Honselersdijk moet sowieso winnen om de nacompetitie zien te ontlopen, maar is dan ook nog afhankelijk van het resultaat bij de ontmoeting tussen sv Den Hoorn en Valken’68. sv Den Hoorn kan zich direct handhaven bij winst. Valken’68 heeft zo goed als zeker al een plek in de nacompetitie voor promotie binnen.

Derde plek

TAC’90 doet er goed aan de volle buit binnen te halen in het thuisduel tegen Wippolder. RKDEO gaat op bezoek bij kampioen Forum Sport en zou bij winst nog de derde plaats kunnen pakken, maar is daarbij wel afhankelijk wat het resultaat wordt op sportpark Strijphorst waar sv Honselersdijk en VELO tegen elkaar spelen.

Eindsprint

sv Nootdorp leek aan een geweldige eindsprint bezig, maar het succes stokte en daardoor is degradatie naar de tweede klasse een feit. Voorschoten’97 ging afgelopen weekend bij RKDEO onderuit (2-0) en verspeelde daarmee een kans op nacompetitie.

FC Skillz tegen Die Haghe is nog van belang voor FC Skillz. De promovendus deed heel lang mee in de kopgroep, maar moet nog vrezen niet in de nacompetitie voor degradatie terecht te komen. Er moet dus gewonnen worden door de ploeg van Oussama Bekkaoui (foto). Tegenstander Die Haghe is al gedegradeerd.

 

Lees verder