Daniëlle Noordermeer blijft langer bij ADO Den Haag Vrouwen

Daniëlle Noordermeer (foto) heeft haar aflopende contract bij ADO Den Haag Vrouwen verlengd. De 25-jarige centrale verdedigster van de geelgroenen zette in het Bingoal Stadion haar handtekening onder een nieuwe eenjarige overeenkomst, waardoor Noordermeer ook aankomend seizoen het shirt van ADO Den Haag zal dragen.

Foto’s: Eric de Wit

Noordermeer kwam in de zomer van 2022 over van Excelsior Rotterdam. Sindsdien is zij uitgegroeid tot een echte sterkhouder binnen het Haagse elftal. Ze heeft in twee seizoenen geen officiële wedstrijd gemist.

,,Daniëlle is ons slot op de deur, beschikt over zeer goede verdedigende kwaliteiten en heeft de perfecte vrije trap in huis”, aldus Annabel Toorenburg, technisch manager van ADO Den Haag Vrouwen. ,,Ze is van vaste waarde in ons elftal, waardoor we verheugd mogen zijn dat zij nog een jaar voor onze mooie club wil spelen.”

,,Ik ben erg trots dat ik mag verlengen bij deze mooie club”, zegt Noordermeer. Om er gelijk aan toe te voegen: ,,Ik voel me thuis in Den Haag en kijk ernaar uit om volgend seizoen weer mooie stappen te maken met het team en de club.”

Lees verder