LANGS DE LIJN

Dit weekend een bijna volledig programma in het amateurvoetbal en duels in de play-offs in het betaalde voetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

ZATERDAG

Excelsior Rotterdam-ADO Den Haag, Scheveningen-Kozakken Boys, Sportlust’46-Quick, TOGB-Blauw Geel’38, RKAVV-VOC, Smitshoek-Westlandia, ASWH-HBS, Zwaluwen Vlaardingen-FC ’s-Gravenzande, TAC’90-Wippolder, Forum Sport-RKDEO, sv Honselersdijk-VELO, FC Skillz-Die Haghe, VUC-HVV, Kagia-SVC’08, Vitesse Delft-Neptunus/Schiebroek, DHC-CION, sc Monster-Hillegersberg, HMSH-DWO en Blauw Zwart-KMD.

In totaal maar liefst 19 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal uitgebreid aandacht aan schenkt. Maar natuurlijk ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere wedstrijden. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal

Lees verder