Bert de Best stopt als technisch manager bij DSO

Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen technisch manager Bert de Best (foto) en DSO. Na de laatste competitiewedstrijd tegen RVVH heeft hij het bestuur te kennen gegeven per direct te stoppen met zijn werkzaamheden voor DSO. Een verschil van inzicht op het technisch vlak ligt hieraan ten grondslag.

,,Het bestuur van DSO vindt het jammer dat de samenwerking op deze manier eindigt, maar accepteert zijn besluit”, aldus Ruud Meere en Pier-Anne Nawijn namens het bestuur. ,,De afgelopen jaren stond Bert met het team aan de leiding van een zeer succesvolle periode met twee promoties op rij tot in de vierde divisie. Een niet eerder behaald resultaat in de geschiedenis van DSO. Wij kijken dan ook met mooie herinneringen terug aan de samenwerking met Bert de Best en wensen hem alle goeds voor de toekomst.”

Andere invulling

,,De technische commissie wordt volgend seizoen anders ingevuld”, vervolgt Pier Anne Nawijn. ,,Zo komt er een opvolger voor Bert de Best en worden de huidige leden van TC Claudio Houtman en Paul Jongejan respectievelijk trainer bij de selectie-elftallen van O23 en de O15”.

Geïnteresseerden voor de functie van technisch manager bij DSO kunnen mailen naar db@svdso.nl

Lees verder