ADO Den Haag-directeur Natascha van Grinsven-Admiraal aangeslagen na afloop

Voor directeur Natascha van Grinsven-Admiraal liep het duel van ADO Den Haag uit tegen Excelsior zaterdagavond op een enorme teleurstelling uit. Niet alleen sportief was het droeve ellende, maar vooral ook het gedrag van de zogeheten supporters deed haar veel verdriet.

,,Tja, wat kan ik zeggen na zo’n avond? Ik schaam me kapot voor de supporters. Wij schamen ons allemaal kapot. Het is echt verschrikkelijk wat hier is gebeurd”, liet zij na afloop weten voor de camera van ESPN.

Bezorgde gezichten bij vlnr Natascha van Grinsven-Admiraal, Joris Mathijsen en vertegenwoordiger van eigenaar Scott McLachlan

,Je maakt je club hiermee ten schande, echt ongelooflijk”, ging zij verder. ,,Wij zijn er stuk van. We hebben het hele jaar hard gewerkt aan een nieuw ADO Den Haag, maar dat is in één klap weer weg. Wij gaan dit keihard aanpakken. Hoe we dat precies doen gaan we nog naar kijken, maar dit accepteren wij niet. Tot slot uiteraard nog onze excuses aan alle toeschouwers en de felicitaties naar Excelsior.”

Lees verder