4e klasse C (zondag): Voorschoten’97 onderuit in Bennebroek

Voor Voorschoten’97 stond het laatste duel in de reguliere competitie op het programma. De groengele (zondag)formatie kon de winst in het uitduel bij BSM niet pakken.

BSM opende de score al na tien minuten tegen de ploeg van trainer Denis Luhulima (foto). Nog voor de rust was de thuisploeg twee keer scherp in de afwerking en ging met een 3-0 stand aan de thee.

Counter

Voorschoten’97 ging in een andere formatie spelen en kreeg een paar kleine mogelijkheden. Uit de counter kwam BSM halverwege de tweede helft op 4-0. Vijf minuten later kon Casper Kuiper namens Voorschoten’97 scoren en kwam de stand op 4-1. De bezoekers kregen daarna nog drie grote kansen, maar konden de trekker niet overhalen.

Nacompetitie

Voorschoten’97 eindigde door de nederlaag op de negende plaats en moet uitkomen in de nacompetitie om voor lijfsbehoud te vechten. Dit zal weinig nut hebben, omdat het team na dit seizoen zich terugtrekt uit het zondagvoetbal.