Darije Kalezic verwacht ook komend seizoen trainer van ADO te zijn

ADO Den Haag liep zaterdag tegen een fikse nederlaag aan in de halve finale van de play-offs in de Keuken Kampioen Divisie. De formatie van trainer Darije Kalezic (foto) droop af met een 7-1 nederlaag, na de eerste ontmoeting al met 1-2 te hebben verloren in eigen huis.

Foto’s: Eric de Wit

Ondanks de fikse nederlaag en het niet bereiken van de eredivisie, gaat Kalezic er vanuit , dat hij ook komend seizoen de hoofdtrainer is bij ADO Den Haag, zo liet hij weten in een interview met Omroep West: ,,Of ik volgend seizoen nog trainer ben van ADO Den Haag? Daar ga ik wel vanuit.”

,,We hebben aan het begin van het seizoen de missie uitgesproken om binnen twee jaar te promoveren”, ging Kalezic verder tijdens het gesprek. ,,Ik denk dat ik met mijn spelers het maximale heb gepresteerd. Maar als je ziet wat we hebben gepresteerd: we hebben de halve finale van de nacompetitie bereikt, zijn zeven plaatsen hoger geëindigd dan vorig seizoen en zijn de afgelopen weken een stuk stabieler geworden. Helaas hebben we ons niet laten gelden en zijn we door het ijs gezakt”, aldus de ADO-trainer tegen de regionale omroep.

 

Lees verder