FC Twente-talent Sem Steijn komt weer naar ‘eigen’ toernooi bij KMD

Op zaterdag 1 juni houdt KMD de tweede editie van het Sem Steijn toernooi. Het Haagse talent voetbalde voor KMD totdat ADO Den Haag hem opnam in de jeugdopleiding. Sem ontwikkelde zich via VVV Venlo en ADO Den Haag razendsnel en was dit seizoen met zeventien doelpunten zelfs de meest scorende middenvelder van de Eredivisie.

Voor KMD is Sem Steijn de eerste speler uit de eigen jeugd, die het heeft geschopt tot het betaalde voetbal. KMD is natuurlijk apetrots op hem en andersom komt Sem Steijn nog regelmatig bij zijn oude club. Na het succes van vorig seizoen is er ook nu weer een prachtig jeugdtoernooi met 35 teams georganiseerd voor de jeugd O11 en O12.

Sem met spelers uit zijn KMD-jeugdtijd die nu in de KMD-selectie zitten

Er wordt niet alleen gevoetbald, maar de kids gaan ook punten schieten in het gatendoek en op de voetbaldarts. Naast de traditionele bekers zijn er ook andere mooie prijzen te winnen. Alle poulewinnaars mogen bijvoorbeeld een middag naar hoofdsponsor Sir Winston Fun & Games om gratis te gamen.  Er is die dag nog veel meer te doen op het complex van KMD.

Het ‘gatendoel’

Natuurlijk zal Sem Steijn zelf ook aanwezig zijn en uiteraard ook vader Maurice Steijn. Het toernooi start om 11.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. Wil je Sem Steijn ontmoeten, dan moet je 1 juni op KMD zijn.

Harry Ballemaker van hoofdsponsor Sir Winston Fun & Games ontvangt eerste speciaal voor het toernooi gemaakte polo

 

Lees verder