Henk Groen, trouwe sponsor SVC’08: ,,We gaan de vijftig jaar volmaken”

Henk Groen, van Rederij Groen, is al 48 jaar de trouwe sponsor van SVC’08. Inmiddels heeft  hij bijgetekend voor nog eens drie jaar, waarmee hij de belofte aangaat om vijftig jaar sponsorschap te volbrengen. Een sponsor die ooit is begonnen als eerste shirtsponsor in de regio.

,,Ik heb zelf ook jarenlang gevoetbald bij, toen nog, SV’35”, vertelt Groen op de clubsite. ,,Daarvoor heb ik ook bij andere clubs gespeeld, maar door een vriend van mij ben ik naar deze club gehaald. Nadat ik een paar jaar had gevaren ben ik in 1973 teruggekomen en bij de veteranen gaan spelen. Vervolgens werd ik in 1976 shirtsponsor, samen met een ander bedrijf waren wij de eerste shirtsponsor in de regio voor SV’35.”

Trots

En dan, nu 48 jaar verder, is Groen nog steeds verbonden aan SVC’08. Rob van Hoogdalem, voorzitter van de sponsorcommissie: ,,Henk is een trouwe volger van alle wedstrijden en helpt de vereniging wanneer noodzakelijk. Hij heeft beloofd dat hij de vijftig jaar gaat volmaken, daar zijn wij natuurlijk heel trots op.”

Lees verder