ADO Den Haag Vrouwen verlengt contract met Kayra Nelemans

Kayra Nelemans (foto) heeft opnieuw haar aflopende contract bij ADO Den Haag Vrouwen met één seizoen verlengd. De 22-jarige verdedigster heeft afgelopen week haar handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, waardoor zij na de zomer voor het achtste seizoen zal uitkomen voor ADO Den Haag Vrouwen.

Foto’s: Eric de Wit

Nelemans kwam als jeugdspeelster in 2017 naar de club en veroverde binnen twee seizoenen een vaste plek in de hoofdmacht. Sindsdien is de linksback niet meer weg te denken uit de selectie van ADO Den Haag Vrouwen.

,,In 2016 viel Nelemans op tijdens onze selectiedagen. We hadden al snel door dat Kayra een speelster is die over het echte ADO-DNA beschikt. Een kleine, snelle verdedigster die niet bang is om een sliding in te zetten en een stevig duel te spelen.”, laat technisch manager Annabel Toorenburg weten. ,,We zijn daarom trots dat we deze Vlaardingse voor het achtste seizoen aan onze familieclub hebben weten te binden”, vult ze daarop aan.

Kayra Nelemans over haar contractverlenging bij ADO Den Haag: ,,Ik ben dankbaar en trots dat ik weer een jaar in het geelgroene shirt mag spelen. Ik hoop aankomend seizoen belangrijker te zijn voor het team en op die manier mijn bijdrage te kunnen leveren. Daarnaast kijk ik uit naar een nieuw jaar, waarin we hopelijk opnieuw mooie momenten met de fans mogen beleven.”

Lees verder