DWO en REMO starten vanavond met nacompetitie

Uiteindelijk eindigde de competitie voor DWO (foto) nog op een positieve wijze. Lang zaten de Zoetermeerder in degradatienood, maar de ploeg handhaafde zich alsnog en pakte door winst op HMSH zelfs nog de derde periodetitel. REMO eindigde in 5C als vierde en mag ook de nacompetitie in.

Tekst: Ton Beije

Door de 2-3 winst bij HMSH voorkwam DWO een mogelijke degradatie naar de vierde klasse en mag nu – door het winnen van de derde periode in de derde klasse B – een gooi doen naar een plek in de tweede klasse! HMSH speelt ook in de nacompetitie, maar dan om het vege lijf te redden voor de derde klasse.

Bleiswijk

In het eerste duel in de nacompetitie speelt DWO vanavond de uitwedstrijd in Bleiswijk tegen Soccer Boys, dat in de derde klasse A de eerste periodetitel voor zich opeiste (8-16). In de reguliere competitie eindigde Soccer Boys als achtste. Zaterdag om half drie speelt de winnaar van dit duel tegen de winnaar van de ontmoeting tussen CSW en EMM’21.

Fortuna Be Quick

REMO treedt vanavond op eigen veld aan tegen Fortuna Be Quick. De ploeg uit Goudswaard legde in de vijfde klasse D beslag op de tweede periodetitel. Het had toen na zeven duels hetzelfde puntentotaal (18) als Transvalia ZW en vv GOZ, maar had een beter doelsaldo. In de reguliere competitie eindigde Fortuna Be Quick op een zevende plaats met 31 punt uit 22 duels.

RAS nam de derde periodetitel over van kampioen RAS. Het eindigde in de vijfde klasse C als vierde met 39 punten uit 22 wedstrijden.

Zowel bij Soccer Boys-DWO als REMO-Fortuna Be Quick wordt om 20.00 uur afgetrapt.

 

Lees verder