Quick Steps verwelkomt viertal nieuwe spelers

Quick Steps heeft de selectie voor komend seizoen met een viertal spelers weten uit te breiden. Alle spelers hebben al meegetraind en één of meerdere oefenwedstrijden gespeeld. Trainer Roland Freen van Quick Steps is blij met de diversiteit aan versterkingen en vindt dat ze een goede indruk hebben achtergelaten.

Bradley Harteveld, een 19-jarige speler, heeft in de jeugd gespeeld in de hoofdklasse en eerste klasse bij DHC en DHL. Nadat zijn team uit elkaar viel, vond hij zijn weg naar de senioren van DVV Delft. Daar kon hij zijn plek niet vinden en twijfelde om te stoppen met voetbal. Hij heeft nu zijn plek gevonden bij Quick Steps, waar hij met veel plezier traint en volgend jaar hoopt te schitteren. Als lange centrale verdediger beschikt hij over een mooie trap en een goed overzicht.

Topschutter

Valentino Vink, ook 19 jaar oud, begon zijn voetbalcarrière bij DSVP. Op zijn twaalfde ging hij naar DHL, waar hij mooie jaren beleefde. Nadat zijn team ook uit elkaar viel, speelde hij één seizoen bij DVV Delft, maar dat was niet wat hij zocht en was nu toe aan een nieuwe omgeving en uitdaging. Trainer Ronald Freen hoopt dat Valentino Vink de nieuwe topschutter wordt bij Quick Steps.

Prijzen

Mitchell Verbaan (26) is een rechtsbenige verdediger, maar kan op meerdere posities uit de voeten. Hij speelde in zijn jeugd bij GDA en Scheveningen. In de senioren kwam hij terecht bij Celeritas en ODB. Verbaan wil zich verder ontwikkelen en groeien en hij heeft de ambitie om met Quick Steps voor de prijzen te gaan.

Onvermoeibaar

De bijna 20-jarige Joey van der Zwan is ook afkomstig van ODB. Hij is een speler die altijd alles geeft op het veld, onvermoeibaar is en doorgaat tot het einde. In het veld straalt hij graag rust uit en beschikt over een goede pass.

Bij de foto vlnr: Mitchel Verbaan, Bradley Harteveld, Joey van der Zwan en Valentino Vink

Lees verder