FC Skillz bindt Hayden Bergen (Forum Sport) aan zich

FC Skillz heeft Hayden Bergen (foto) aan zich weten te binden voor het volgende seizoen. De rappe aanvaller is afkomstig van Forum Sport, dat kampioen is geworden in de eerste klasse C.

De 25-jarige Bergen kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor de vereniging op voetbalpark ’t Loo. Daarvoor speelde hij voor RKAVV en genoot eerder zijn jeugdopleiding bij RKDEO in Nootdorp.

Omgeving

Bergen over zijn stap naar FC Skillz: ,,Ik kijk met trots terug op mijn tijd bij Forum Sport, zo ook mijn bijdrage aan het kampioenschap dit seizoen. Echter ben ik voor mijn gevoel toe aan een andere omgeving, waar ik wat meer in mijn kracht kom als speler.”

Gevoelsmens

,,In de gesprekken met de hoofdtrainer en het bestuur van FC Skillz is er voor mij een plan en een visie geschetst, waar ik graag deel vanuit wil maken”, zo gaat hij verder. Ik ben een gevoelsmens en dat werd hierin bevestigd. Ik hoop mezelf dan ook als speler en als mens verder te ontwikkelen bij FC Skillz, want uiteindelijk staat dat – ongeacht de prestatie – centraal.”

vlnr Terry Konings (voorzitter), Hayden Bergen en Oussama Bekkaoui (hoofdtrainer)

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz over de komst van Bergen: ,,Ik denk, dat we het als club als een compliment mogen zien, dat Hayden ondanks de geruime interesse uit de regio, voor ons heeft gekozen. Zo maakte hij onlangs nog de winnende treffer tegen sv Scheveningen (Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup – red,) om een voorbeeld te noemen.”

Mentaliteit

,,Hayden is verder een zeer welkome aanvulling voor onze selectie voor het komende seizoen om mee door te bouwen. Inzetbaar op alle drie de posities voorin, waarbij zijn mentaliteit wellicht zijn grootste kwaliteit is. Geheel passend in het profiel, dat we met FC Skillz voor ogen hebben, waarbij we de persoon achter de speler als nog belangrijker achten.”

Lees verder