Oefenvoetbal: SVH in leuk duel langs DVV Delft

Op eigen veld nam SVH het op tegen het DVV Delft, dat met spelers aantrad, die wellicht komend seizoen tot de selectie behoren. In een goed duel werd door beide teams prima voetbal gespeeld.

Hanny de Lange opende de score voor de thuisploeg in de eerste helft, maar SVH ging door twee treffers van DVV Delft met een 1-2 achterstand de rust in. Na de doelwisseling was De Lange weer trefzeker en bracht daarmee de stand weer in evenwicht: 2-2. DVV Delft herpakte zich goed en kwam opnieuw op een voorsprong: 2-3.

Controle

SVH nam daarna de controle over en greep de overwinning. Regi Poeran bracht de 3-3 op het scorebord waarna Hanny de Lange en Neal Poeran de ploeg van de trainers Tom Hesselink (foto) en Fouad Guernaoui een 5-3 overwinning bezorgden.