Trainers van FC Zoetermeer ontvangen hun diploma

Begin deze week werden alle trainers van FC Zoetermeer, die in het najaar gestart zijn met hun trainerscursus Voetbalcoach 1 pupillen (UEFA C ), verrast met hun diploma.

Uit handen van KNVB-trainer Jean Louis Da Costa ontvingen zij allemaal hun felbegeerde diploma.

Bij de foto vlnr: Dion van Gent, Raymond van Beijnum, Duncan van Hof, Marvin Klos en Jean Louis Da Costa. Op de voorgrond Joël Stokvis en Mike Tesselaar. (Op de foto ontbreekt Danny Krouwel, die er helaas niet bij kon zijn. Hij krijgt zijn diploma op een later tijdstip uitgereikt.)

Licentie

Bij FC Zoetermeer heeft keeperstrainer Mo El Amraoui afgelopen weekend zijn UEFA GKC licentie B gehaald. Het doel van de opleiding UEFA Goalkeepercoach B is cursisten voor te bereiden op het trainen en coachen van keepers van standaard eerste elftallen amateurvoetbal mannen/vrouwen en/of Eredivisie vrouwen en/of jeugdopleidingen van een Betaald Voetbal Organisatie (BVO).

Mo El Amraoui (rechts) naast de KNVB-docent

,,Het afgelopen half jaar heb ik mij gefocust op het behalen van mijn UEFA Goalkeepercoach 2 licentie. Een half jaar dat mij heeft doen groeien als Goalkeepercoach. Ik heb veel kilometers gemaakt, de opdrachten waren soms intens en zwaar, maar ik heb ontzettend veel geleerd. Op naar meer nieuwe uitdagingen”, aldus een blije Mo El Amraoui op de clubsite.

 

Lees verder