Michele Santoni tekent bij US Triestina

Michele Santoni (foto), sinds 2021 hoofdtrainer bij FC Dordrecht, gaat de club verlaten. Hij stapte destijds naar de Schapekoppen over van ADO Den Haag, waar hij in mei 2020 een contract tekende als assistent. In november van dat jaar moest hij -samen met assistent Rick Hoogendorp- vertrekken bij de club. Hij tekende nu een contract in zijn thuisland Italië bij US Triestina, uitkomend in de Serie C.

Michel Santoni (44) kende een uitstekend verlopen afgelopen seizoen, waarin hij met FC Dordrecht eindigde op een vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en deel mocht nemen aan de play-offs voor een plek in de Eredivisie. Daarin ging het mis tegen FC Emmen. Santoni was bovendien tot zijn vertrek de langstzittende trainer in de Keuken Kampioen Divisie.

Vervelend

Algemeen directeur Hans de Zeeuw kijkt met gemixte gevoelens naar het vertrek van Santoni: ,,Ik heb drie jaar lang een ontzettend fijne samenwerking gehad met Michele. Daarom vind ik het ook zo vervelend dat hij nu vertrekt. Desondanks begrijp ik Michele en gun ik hem deze stap van harte.”

Lees verder