Nieuwsflits Keuken Kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook nieuws van clubs uit de Keuken Kampioen Divisie, waarin ook de Haagse trots ADO Den Haag uitkomt

Tekst: Peter Petit

SC Cambuur heeft haar eerste zomerse versterking binnen. Voormalig jeugdinternational Nicky Souren (24) draagt met ingang van komend seizoen het gele shirt van de Friezen. Eerder kwam Souren uit voor Roda JC waar hij ook de jeugdopleiding volgde.

Souren kwam afgelopen seizoen in bijna alle wedstrijden van MVV in actie. In totaal speelde de dynamische middenvelder het nu afgesloten seizoen 37 wedstrijden, zowel competitie als beker. De Maastrichtse aanvoerder scoorde twee keer en gaf vier assists. Cambuur is maar wat blij met de komst van Souren, die wordt geprezen om zijn leiderskwaliteiten en professionele mentaliteit. Er was veel belangstelling voor Souren van zowel KKD- als Eredivisieclubs, maar Souren koos uiteindelijk voor het project met het nieuwe stadion voor de ploeg uit Leeuwarden. Souren tekende een contract voor drie jaar en komt transfervrij over van MVV.

Lees verder