Tim Vreeswijk keert terug bij kampioen GDA

GDA is achter de schermen al volop bezig om zich voor te bereiden op de derde klasse voor het aankomende seizoen. In dit proces kan de club met trots melden dat, op een enkeling na, alle spelers van de huidige selectie hebben aangegeven GDA trouw te blijven.

Een resultaat van het beleid van GDA, dat veelal met “eigen jongens” werkt en dit dus kan blijven doen komend seizoen. Zodoende kan GDA zich focussen op gerichte versterkingen voor de selectie. De nieuwste toevoeging in dit verhaal past perfect in dat beleid.

Terugkeer

De 26-jarige Tim Vreeswijk (foto) keert terug bij de club waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot, jeugdtrainer was en twee seizoenen selectiespeler was. Na zijn vertrek bij GDA speelde hij voor PGS/Vogel, ODB en Wilhelmus, alvorens hij vorig jaar aansloot bij tweedeklasser HVV. Nu acht hij de tijd rijp om terug te keren bij GDA. Tim Vreeswijk is een veelzijdige verdedigend inzetbare speler, die zowel op het middenveld als in de achterhoede kan spelen.

Coachend vermogen

Trainer Robin den Dulk: ,,Een aantal jaar geleden zaten Tim en ik samen op de KNVB trainersopleiding UEFA C. Daar heb ik Tim leren kennen als een voetballer met inzicht en coachend vermogen en bovendien als een fijne persoonlijkheid. Dat past in onze groep en we zijn dan ook blij  met zijn terugkeer naar GDA.”

Uitdaging

Tim Vreeswijk zelf: ,,Ik ben heel blij om volgend jaar weer in het rood van GDA op Madestein te mogen spelen. Ik ken veel spelers uit de huidige selectiegroep en na een goed gesprek met Dennis Lubout en trainer Robin den Dulk heb ik besloten om terug te keren naar GDA. Ik heb er enorm veel zin in om aan te sluiten en de uitdaging aan te gaan met de selectie in de derde klasse.”

 

Lees verder