Staf FC Zoetermeer reikt schalen uit

Hoofdtrainer Martijn de Zoete heeft onlangs de statistieken van zijn team van afgelopen seizoen bekend gemaakt. Vorig weekend werden tijdens een gezamenlijk diner van de 023-1 en Zaterdag 1 de award-winnaars in het zonnetje gezet.

,,Het is altijd leuk om dit soort feiten scherp te hebben, want spelers onderling zijn daar ook mee bezig. We hebben dit jaar 26 officiële wedstrijden gespeeld (competitie en KNVB-beker). Daarin hebben we 107 doelpunten gemaakt, 75 in de competitie en 32 in beker”, vertelt een trotse hoofdtrainer.

Brandon Zigo Tichem

Brandon Zigo Tichem ontving de schaal voor M.V.P.  Met 21 doelpunten en 30 assists was hij terecht de Speler van het jaar bij FC Zoetermeer. Ted Lieffering ontving zijn schaal omdat hij als enige een 100% trainingsopkomst had en eindigde met 3083 speelminuten als tweede in de categorie Speler met de meeste speelminuten. Hierin moest hij Djamil El Messaoudi voor laten gaan met 3189 minuten.

Geen schorsingen

Bij de FC Zoetermeer-selectie zijn geen schorsingen geweest dit seizoen door gele en/of rode kaarten, wat een mooi compliment is naar de gehele spelersgroep.

Lees verder