Full Speed heeft in Kees Overtoom nieuwe trainer tweede selectie

Het tweede selectie-elftal van Full Speed staat volgend seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Kees Overtoom, op de foto rechts naast Danny Hoogendoorn van de technische commissie van de Delftse club.

Kees Overtoom verhuist deze zomer van Obdam naar Delft om zijn studie voort te zetten aan de TU in Delft en brengt zijn passie voor voetbal mee naar de club op sportpark Kerkpolder.

Familie

Voetbal zit in het bloed van de familie Overtoom. Kees Overtoom komt uit een echte voetbalfamilie; zijn zus Franca is actief in de eredivisie (mannen) als assistent-scheidsrechter, zijn andere zus Jessica heeft gedebuteerd als keepster bij het Nederlands beachsoccerteam en bij het Nederlands zaalvoetbalteam en zijn zus Marisca is tevens scheidsrechter bij de FIFA op het hoogste niveau met onder meer toernooien als Champions League kwalificatie, WU O17 en O19 Euro kwalificatie. Zijn broer Willie heeft in de eredivisie gevoetbald bij onder andere AZ en Heracles Almelo.

De club heeft duidelijke doelen en een visie opgesteld voor de toekomst, en Kees Overtoom past hier perfect bij, als jonge, leergierige trainer die zijn trainerscarrière graag bij Full Speed wil starten.

Lees verder