LANGS DE LIJN

Dit weekend geen regulier competitievoetbal meer, maar wel volop wedstrijden in de nacompetitie, zowel waar het gaat om promotie als degradatie. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan onderstaande duels.

ZATERDAG

NAC Breda O21-ADO Den Haag O21, Achilles Veen-Westlandia, FC ’s-Gravenzande-Halsteren, VELO-vv Almkerk, sv Honselersdijk-RCL, TAC’90-sv DONK, Brielle-Oliveo, BSC’68-FC Oudewater, Slikkerveer-DHC, Concordia-vv Cabauw, Naaldwijk-Vredenburch, Semper Altius-SVH en SEP-vv Linschoten.

ZONDAG

Susteren-Wippolder

In totaal maar liefst 14 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal uitgebreid aandacht aan schenkt. Maar natuurlijk ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere wedstrijden. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal

Lees verder