Pleun Raaijmakers tekent voor zesde seizoen bij ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag en Pleun Raaijmakers (foto) hebben een overeenstemming bereikt om het aflopende contract met één seizoen te verlengen. Raaijmakers, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan, zal zodoende voor het zesde seizoen uitkomen voor ADO Den Haag Vrouwen.

Foto’s: Eric de Wit

Technisch manager Annabel Toorenburg laat weten dat het bijtekenen van de ervaren Raaijmakers belangrijk is voor het team: ,,Pleun haalt iedere dag het beste uit zichzelf en is daarmee ook een voorbeeld voor onze jongere generatie. Ze weet wat er van haar gevraagd wordt en heeft de juiste instelling. Pleun zal blijven strijden tot het laatste fluitsignaal. De kwaliteiten die zij heeft in combinatie met haar ervaring, maakt dat zij een belangrijke rol zal gaan spelen in de as van ADO Den Haag Vrouwen.”

Raaijmakers kampte met meerdere blessures, waardoor zij helaas dit seizoen er niet alles uit heeft kunnen halen, maar juist om die reden kijkt de 27-jarige verdediger extra uit naar komend seizoen: ,,Ik ben blij dat ik mijn contract heb verlengd bij deze mooie club. Het voelt als thuis en dat is heel belangrijk voor mij. Na een tijdje last te hebben gehad van ongelukkige blessures, ben ik er klaar voor om weer een belangrijk onderdeel van het team te zijn. Ik kan niet wachten om weer mooie momenten met het team, de club en de fans te beleven!”

Lees verder