Sir Winston Fun & Games Cup: DSO JO14 langs VCS, Forum Sport MO15 naar finale

Forum Sport is met vijf teams aanwezig op de finaledag. Afgelopen week plaatste de MO15 zich als laatste voor de eindstrijd door Quick te verslaan. Ook DSO JO14 en de JO13-teams van VELO en HBS mogen zich finalist noemen.

Tekst: Roland van der Linden

MO15-Cup

Op Sportpark ’t Loo namen de meisjes O15 van Forum Sport het op tegen de leeftijdsgenoten van Quick. Onder leiding van arbiter Simon Taal konden de Voorburgsen een nipte overwinning boeken: 1-0.

JO14-Cup

In Zoetermeer kreeg DSO JO14 bezoek van VCS JO14. De Haagse ploeg werd met 3-2 aan de zegekar gebonden, waardoor DSO JO14 de toernooifinale bereikte. De tegenstander van de thuisploeg is nog niet bekend. Het duel tussen Wilhelmus en Voorschoten’97 wordt volgende week gespeeld.

JO13-Cup

In de twee halve finales om de JO13-cup waren de verschillen klein. VELO JO13 kon op eigen veld in reguliere speeltijd de winst niet pakken tegen Die Haghe: 0-0. De strafschoppen werden door de Wateringers het beste genomen: 5-3. In de finale stuit VELO op HBS JO13. De Kraaien wonnen op eigen veld met 1-0 van DSVP.

JO11-Cup

Quick JO11 en VELO JO11 plaatsen zich voor de finaledag bij FC ’s-Gravenzande op 15 juni. Quick was in een uitduel een maatje te groot voor FC Zoetermeer. De Haagse ploeg ving de thuisreis aan met een 1-4 zege op zak. In een doelpuntrijk duel troefde VELO Quick Steps af. Het duel eindigde in een 5-3 zege voor VELO.

Uiterlijk maandag aanstaande worden de finalewedstrijden (mét aanvangstijden) bekend. Publicatie zal op deze website plaatsvinden en ook krijgen alle betrokken clubs bericht via de e-mail.

 

 

Lees verder