Jari Puister kiest voor overstap naar sv KMD

De 28-jarige Jari Puister (foto) zal komend seizoen voor sv KMD uitkomen. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Vierde Divisionist Zwaluwen en heeft eerder onder de lat gestaan bij Quick en VELO.

Jari Puister over  zijn besluit: ,,Toen mijn zoon geboren werd, wilde ik eigenlijk wat meer in de buurt gaan spelen, daardoor ben ik eerder teruggegaan naar VELO, waar ook mijn vrienden op dat moment gingen spelen. Helaas viel het team na een seizoen redelijk uit elkaar en ben ik samen met Delano Vogel vertrokken naar Zwaluwen.”

Opleiding

,,Na driekwart seizoen ben ik gestopt met keepen vanwege mijn opleiding die ik volg bij de brandweer”, gaat Puister verder. ,,De combinatie opleiden en voetballen werd te lastig. Het voetbal miste ik en zeker de gezelligheid en de kameraadschap. Toen ik daarover sprak met mijn vriend Appie Chtatou (hoofdtrainer JO19 sv KMD) zei hij dat KMD echt een mooie club zou zijn voor mij! Het is dicht bij huis en het is er supergezellig. Dit is waar ik op zoek naar ben en past bij mij en ik hoop daar lang onder de lat te staan.”

Ervaring

Pieter Martens namens de TC van sv KMD: ,,Jari brengt vele jaren aan ervaring mee, wat een meerwaarde heeft voor de jonge ploeg die wij hebben. Hij kan meehelpen om onze jonge talenten naar een hoger niveau te brengen. We hebben samen een goed gesprek gehad en Jari past goed bij de vereniging en de normen en waarden waarvoor we staan.”

 

Lees verder