Jan Linkerhof stopt definitief als trainer in amateurvoetbal

Na een 34-jarige carrière als trainer in het Haagse amateurvoetbal stopt de nu 68-jarige Jan Linkerhof (foto) definitief als trainer.

,,Ik heb een prachtige loopbaan gehad met veel plezier en hoogtepunten, zoals de zeven maal dat ik kampioen ben geworden of gepromoveerd met een ploeg en al die periodetitels die we met al die spelers behaald hebben. En niet te vergeten die geweldige clubs, waar ik heb mogen werken, zoals Duinoord, JAC, VCS, DUNO, Laakkwartier, RAS en sv Houtwijk, allemaal clubs met een Haags karakter waar ik goed bij paste.”

Heilige vuur

,,Ik kan dan ook met heel veel plezier terugkijken, maar ik heb de afgelopen periode gemerkt dat het heilige vuur verdwenen is en dan is het echt tijd is om definitief te stoppen”, gaat Linkerhof verder. ,,De laatste maanden werd er vaak gevraagd wat ik ga doen in het nieuwe seizoen, maar ik gaf steeds aan dat ik stop en ook geen andere functies meer zal vervullen in het amateurvoetbal. Na zestig jaar op de velden rond te hebben gelopen is het gewoon tijd om andere leuke dingen te gaan doen, maar ik kan met enorm veel plezier en dankbaarheid terugkijken op een geweldig leuke periode.”

 

Lees verder