PGS/Vogel volop bezig met volgend seizoen

Nadat de handhaving in de spannende derde klasse een feit was, is ook bij PGS/Vogel alle focus op volgend seizoen gelegd. Het overgrote deel van de selectie blijft PGS/Vogel trouw. Op een aantal posities zijn versterkingen en aanvullingen nodig om ook volgend seizoen een rol van betekenis te kunnen spelen.

Na het harde werken van de technische staf hebben de Ockenburgh-bewoners twee talentvolle spelers aan zich kunnen binden. Senna van Deene (foto boven) en Baris Akyon (foto onder) zullen volgend seizoen toegevoegd worden aan de selectie. Van Deene is een 19-jarige buitenspeler en komt over van Verburch, Akyon is een 22-jarige middenvelder en maakt de overstap van BMT naar PGS/Vogel.

Baris Akyon

Beide spelers kwamen afgelopen seizoen uit voor de O23-elftallen van de vereniging waarbij zij ook de nodige minuten in de eerste elftallen hebben gemaakt. PGS/Vogel is blij met het aantrekken van deze jonge talentvolle spelers en hoopt voor het afsluiten van de overschrijvingsperiode nog enkele spelers aan de selectie toe te kunnen voegen.

Lees verder