Nacompetitie 3e/4e klasse: Degradatie HMSH, sv Erasmus en Concordia nog kansrijk

In Gouda eindigde het nacompetitie-avontuur van HMSH vroegtijdig. De Haagse ploeg degradeerde naar de vierde klasse. sv Erasmus en Concordia bereikten wel de tweede ronde en mogen nog hopen op een plek in de derde klasse.

Tekst: Roland van der Linden     |   Foto’s: Franca Dobbe

ONA – HMSH

Voor HMSH viel er weinig eer te behalen in het uitduel bij ONA. De Haagse ploeg werd door de Goudse ploeg met 2-0 aan de zegekar gebonden. De nederlaag betekende voor HMSH de tweede degradatie op rij.

Concordia – Cabauw

In het thuisduel was Concordia de voetballende ploeg, die dominant probeerde te zijn. Cabauw loerde op de uitval en probeerde de lange bal te spelen. In de eerste helft kon de ploeg van trainer Wesley Zandstra de kansen niet afmaken.

Na de thee ging dat een stuk beter. Na een treffer van Nick Krijnen kon Rens Sandell de 2-0 scoren uit een strafschop. Na een tegentreffer van Cabauw stelden Dirk Nederhof en Tijs Sneek de zege definitief veilig en mag Concordia nog steeds hopen op handhaving. Maasdijk is de volgende tegenstander voor de Delftenaren.

sv Erasmus – Lekkerkerk

Op eigen veld liet sv Erasmus zich van haar beste kant zien met een overtuigende overwinning op Lekkerkerk. De Haagse ploeg van trainer Patrick Vink was heer en meester en ging met een 3-0 voorsprong de rust in. Didi Eesiah nam de eerste twee treffers voor zijn rekening en daarna was Aimane Tatou trefzeker. In de tweede helft kon sv Erasmus nog drie keer het net vinden. Ibi Assili, Abbas Saleem en Marnix Hermans schoten het halve dozijn vol: 6-0. FC IJsselmonde is de volgende horde die sv Erasmus moet nemen.

(Klik HIER voor meer foto’s van Concordia-Cabauw)